RegisterRegister
Log in to check your private messagesLog in to check your private messages
Log inLog in
FAQ  -  SEARCH  -  MEMBERS  -  FAVORITES  -  PROFILE
making my Digi 002 the default audio path?

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.   printer-friendly view    Tape Op Message Board Forum Index -> 5/03-2/05: This #%^ Computer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
horacesqueeze
gimme a little kick & snare


Joined: 26 Sep 2003
Posts: 99
Location: PDX

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 10:19 pm    Post subject: making my Digi 002 the default audio path? Reply with quote

I have heard there is a program for making all you audio default to the Digi outputs, there by bypassing my shitty G5 internal speaker and hitting my monitors insted. Is this true? I only ask as I just got a Moog soft synth and I cannot enjoy it to its fullest through Mr. tinny and tiny speaker.

Thanks in advance.
_________________
3 Things to remember : Bones Heal, chicks dig scars and America has the best doctor to daredevil ratio in the world!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
wallace
gimme a little kick & snare


Joined: 02 Sep 2003
Posts: 90
Location: Los Angeles, CA

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 11:13 am    Post subject: Re: making my Digi 002 the default audio path? Reply with quote

here's a similar question I had:

http://messageboard.tapeop.com/viewtopic.php?t=27370

There are wave drivers you need to download, but I haven't got it working yet this time around.
http://www.digidesign.com/download/wave/

I think there is a midi setting in the control panel>sounds and settings> audio section... try something there.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kcrusher
tinnitus
http://www.bombastique.com/bucky.jpg

Joined: 09 Oct 2003
Posts: 1200
Location: Location! Location!

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 12:40 pm    Post subject: Re: making my Digi 002 the default audio path? Reply with quote

Actually, he's on a G5, so all you need to do is install the Core Audio driver, then read the instructions included with the download to learn how to use it.

http://www.digidesign.com/download/coreaudio/
_________________
America... just a nation of two hundred million used car salesmen with all the money we need to buy guns and no qualms about killing anybody else in the world who tries to make us uncomfortable.
- Hunter S. Thompson
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.   printer-friendly view    Tape Op Message Board Forum Index -> 5/03-2/05: This #%^ Computer All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum