RegisterRegister
Log in to check your private messagesLog in to check your private messages
Log inLog in
FAQ  -  SEARCH  -  MEMBERS  -  FAVORITES  -  PROFILE
Pro Tools Update Plan

 
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    Tape Op Message Board Forum Index -> Computer World
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kslight
dead but not forgotten


Joined: 13 Oct 2009
Posts: 2179

PostPosted: Wed Mar 15, 2017 7:34 pm    Post subject: Pro Tools Update Plan Reply with quote

I noticed that Avid has a sale going on now (seems to be across major dealers), if you buy the Pro Tools Plan Reinstatement (if your subscription has lapsed) for $299 you get an extra year, so 2 years of upgrades instead of 1.

Don't know if anyone cares here, but if you are on an old version and have been on the fence about upgrading, may be a good time to think about it.

I just renewed my plan again a couple weeks ago, have no complaints about it so far (other than it isn't free, waaaaa). I personally believe that the current Pro Tools is leaps and bounds better than Pro Tools of past, especially for non-HD users...not only in features, but also stability.
Back to top
View user's profile Send private message
Nick Sevilla
speech impediment


Joined: 03 Mar 2008
Posts: 4453
Location: Los Angeles California USA

PostPosted: Fri Mar 17, 2017 9:54 pm    Post subject: Re: Pro Tools Update Plan Reply with quote

I'm going to wait until the last possible moment to give them my money... March 31st. 99 bucks for one more year of whatever.
_________________
The Song. Nothing else really matters.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
supafuzz
carpal tunnel


Joined: 07 May 2003
Posts: 1723
Location: Beacon NY

PostPosted: Mon May 29, 2017 9:15 am    Post subject: Done with Avid Reply with quote

I just want to record and mix music..but not having input monitoring? That is unworkable. I have 8HD at the studio and sticking with it. PT11 at home [pain in the ass without input monitoring] My workaround is to set up an AUX input track to monitor what i'm micing up...just more work.
Plus until DAW software is able to make some kind of massive sonic improvement..I really dont care what little crumbs of features AVID slowly releases.
I'll go back to tape.....If necessary...
Plus I'm not renting your software........not going to happen....if I really want it I'll but it outright....
_________________
Super 70 Studio.. Never tell a perfectionist that the mix is perfect!

http://www.super70studio.com
http://www.facebook.com/Super70Studio


now in glorious HD3
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    Tape Op Message Board Forum Index -> Computer World All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum