TOMB running very slow for you?
Select messages from
# through # FAQ
[/[Print]\]
Goto page Previous  1, 2  :| |:
Tape Op Message Board -> Tape Op Message Board (TOMB)

#16: Re: TOMB running very slow for you? Author: tonewoodsLocation: Orcas Island, WA PostPosted: Fri Dec 30, 2016 6:32 pm
    —
darjama wrote:
Installing ad block chrome extension fixed it for me.


Me too...thanks!!

#17: Re: TOMB running very slow for you? Author: Nick SevillaLocation: Los Angeles California USA PostPosted: Fri Jan 27, 2017 4:58 pm
    —
I just installed an ad blocker in Firefox.

And now this site WORKS.

I suspect there may be issues with banner ads on here... Admin???

#18: Re: TOMB running very slow for you? Author: emrrLocation: NC PostPosted: Mon Mar 06, 2017 4:51 pm
    —
It's loading in 5 seconds today, first time it's less than 2.5 minutes per page here since late last summer. I might start to visit again!

#19: Re: TOMB running very slow for you? Author: jimjazzdadLocation: Halifax, NS, Canada PostPosted: Wed Mar 08, 2017 8:40 am
    —
12 seconds to load the Megaboard on my POS 10-yr-old laptop running Linux and on very mediocre broadband...can't complain. Ad Blocker is a must tho.

#20: Re: TOMB running very slow for you? Author: shedshrineLocation: sf bay area PostPosted: Wed Mar 08, 2017 2:40 pm
    —
Immediate load now out here near S.F., whatever format, whatever device! Well maybe 3 seconds on the phone. Hallelujah and other happy outbursts!

#21: Re: TOMB running very slow for you? Author: markjazzbassistLocation: Cleveland, OH PostPosted: Mon Mar 13, 2017 9:33 am
    —
its loading fast again!!! i'm so happy to be back.



Tape Op Message Board -> Tape Op Message Board (TOMB)


output generated using printer-friendly topic mod. All times are GMT - 4 Hours

Goto page Previous  1, 2  :| |:
Page 2 of 2

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group