Search found 141 matches

by jmpizzoferrato
Mon Jun 26, 2006 1:14 pm
Forum: Creative Recording
Topic: issues with running pro tools on the new MacBook.
Replies: 3
Views: 757

macbook

has anyone else run into this? figured i'd try once more. thanks.
-justin
by jmpizzoferrato
Sun Jun 18, 2006 11:31 pm
Forum: Creative Recording
Topic: issues with running pro tools on the new MacBook.
Replies: 3
Views: 757

issues with running pro tools on the new MacBook.

I'm trying to hook my client's laptop up to our digi 002 system. it's a brand new MacBook. Everything went along fine until i went to open up one of our sessions. it says my hard drive (which i've been using for a couple of years on various protools rigs) isnt an audio volume. i've been through this...
by jmpizzoferrato
Thu Jun 08, 2006 8:47 pm
Forum: Creative Recording
Topic: RCA tubes?
Replies: 13
Views: 1755

thanks

thanks for the all info. i think on my next day off, i'm going to throw them in the ol' marshall. im very interested to hear them!
by jmpizzoferrato
Wed Jun 07, 2006 10:19 pm
Forum: Creative Recording
Topic: RCA tubes?
Replies: 13
Views: 1755

yea

i assumed that. i think the amp is a late 60s model. it also has phillips 12ax7s. any idea how these tubes match up to Mesa or EHX?
by jmpizzoferrato
Wed Jun 07, 2006 9:49 am
Forum: Creative Recording
Topic: RCA tubes?
Replies: 13
Views: 1755

RCA tubes?

i just got an amp with RCA tubes. don't know anything about and cant check them out because the amp isnt quite working. they're EL34s. anyone know anything about these tubes? i'm thinking about putting them in my marshall instead of the Mesa tubes that are there now.
by jmpizzoferrato
Thu Jun 01, 2006 10:52 pm
Forum: Creative Recording
Topic: yba
Replies: 1
Views: 651

yba

yeah i know what the amp sounds like. i was just wondering if the repair could possibly be something simple.

thanks for the info though.
by jmpizzoferrato
Mon May 29, 2006 1:02 pm
Forum: Creative Recording
Topic: bad hum in traynor yba bass master
Replies: 4
Views: 1048

bad hum in traynor yba bass master

i just got a yba for $50! it appears to be in excellent condition except for when i turn it on, no matter how low the volume knobs are, there is a really loud hum! loud like at playing volume!!! when i flip the ground switch it seems to do absolutely nothing. just wondering if anyone knows what some...
by jmpizzoferrato
Wed May 17, 2006 8:25 am
Forum: Creative Recording
Topic: repost: mx5050 not recording on one track.
Replies: 8
Views: 1324

mx5050

when i said 'leads' i meant heads!
by jmpizzoferrato
Wed May 17, 2006 8:15 am
Forum: Creative Recording
Topic: repost: mx5050 not recording on one track.
Replies: 8
Views: 1324

mx5050

brian.. sorry.. i think typed that after a 12 hour day. my fault. it doesnt make sense. there are two sets of four plugs that go from the module to the transport; rec/erase 1/2, 3/4, 5/6, 7/8 and playback 1/2, 3/4, 5/6, 7/8. i took the record 7/8 plug and put it into record 5/6 to see if it would re...
by jmpizzoferrato
Tue May 16, 2006 10:59 pm
Forum: Creative Recording
Topic: repost: mx5050 not recording on one track.
Replies: 8
Views: 1324

otari

so i put the cable for recording onto track 7/8 into the track 5/6 plug. it showed the same problem. track 7 worked just three days ago so my guess is that perhaps the cable needs to be looked at. i tried 'jiggling' the cables and there's nothing still. i'm hoping it isnt electronics. it's really fr...
by jmpizzoferrato
Mon May 15, 2006 8:59 pm
Forum: Buy/Sell/Trade
Topic: WTB: Otari MX5050 8 track remote.
Replies: 0
Views: 376

WTB: Otari MX5050 8 track remote.

i have an MX5050. a remote would make things just wonderful!

-justin
by jmpizzoferrato
Mon May 15, 2006 8:28 pm
Forum: Creative Recording
Topic: NS10 woofers
Replies: 2
Views: 664

NS10 woofers

aside from ebay, does anyone know anywhere i might find some ns10 woofers?

thanks!

-justin
by jmpizzoferrato
Sun May 14, 2006 10:52 pm
Forum: Creative Recording
Topic: repost: mx5050 not recording on one track.
Replies: 8
Views: 1324

!

yes. good idea. i'll do it tomorrow and get back to you.
by jmpizzoferrato
Sun May 14, 2006 10:51 pm
Forum: Creative Recording
Topic: otari mx5050 track 8 not recording
Replies: 2
Views: 605

mx

i havnt aligned or calibrated it as i don't have any cal tape. i have a teac reel and an MRL but they both need baking. kind of a drag.

i have a manual but not in my posession. if you want i can scan and email it to you when i get it. PM me for more info..
by jmpizzoferrato
Sun May 14, 2006 7:57 pm
Forum: Creative Recording
Topic: repost: mx5050 not recording on one track.
Replies: 8
Views: 1324

repost: mx5050 not recording on one track.

i have one of the mx5050s in two pieces.. one for modules, one for the transport. it sounds great and works like a charm but track 8 isn't recording properly. it sounds like a very tiny amount is getting to the track but not erasing or recording anywhere near a nominal level. the input level is fine...