Magazine Survey

Feedback on the current issue, ideas for articles, questions about Tape Op

Moderators: TapeOpJohn, TapeOpLarry

Post Reply
drumsound
zen recordist
Posts: 6717
Joined: Tue Jun 01, 2004 10:30 pm
Location: Bloomington IL
Contact:

Magazine Survey

Post by drumsound » Fri Dec 02, 2005 2:35 pm

So,
I've tried 5 time to fill out the on-line survey. Each time I hit continue I get told there's an error with the DATA, and enable Java (it is enabled). I'm using Safari on OSX.

Thanks,

John Jeffers
buyin' a studio
Posts: 928
Joined: Sat Jun 07, 2003 1:16 pm
Location: Denver, CO
Contact:

Post by John Jeffers » Fri Dec 02, 2005 2:58 pm

Same problem here, Firefox 1.5 on WinXP

John Jeffers
buyin' a studio
Posts: 928
Joined: Sat Jun 07, 2003 1:16 pm
Location: Denver, CO
Contact:

Post by John Jeffers » Fri Dec 02, 2005 3:00 pm

I just tried Internet Explorer...it doesn't work either.

TapeOpLarry
TapeOp Admin
TapeOp Admin
Posts: 1614
Joined: Thu May 01, 2003 11:50 am
Location: Portland, OR
Contact:

Post by TapeOpLarry » Fri Dec 02, 2005 3:06 pm

I know, believe me (people are emailing me directly!!!!). I'm yelling at AJ to fix it right now. Please come back and try it again in a day or less!!!
Larry Crane, Editor/Founder Tape Op Magazine
please visit www.tapeop.com for contact information
(do not send private messages via this board!)
www.larry-crane.com

TapeOpAJ
TapeOp Admin
TapeOp Admin
Posts: 41
Joined: Thu May 01, 2003 11:53 am
Location: Sacramento, CA
Contact:

Post by TapeOpAJ » Fri Dec 02, 2005 3:36 pm

Sorry guys, It's fixed. If you tried before and got an error, please try again.

John Jeffers
buyin' a studio
Posts: 928
Joined: Sat Jun 07, 2003 1:16 pm
Location: Denver, CO
Contact:

Post by John Jeffers » Fri Dec 02, 2005 3:39 pm

Works now, thanks! Can you fix it so I can win the mic, too?

drumsound
zen recordist
Posts: 6717
Joined: Tue Jun 01, 2004 10:30 pm
Location: Bloomington IL
Contact:

Post by drumsound » Fri Dec 02, 2005 3:53 pm

I was just able to make it work, but there's still a glitch. For medium I said both, but I answered none for the computer, interface and programs part. This is in fact true as I use a dedicated digital recorder. It still got the message. So I tried to just answer analog and then no to the computer interface and programs and it worked fine.

I assume the set up thinks if you say both you can't answer none or neither to the computer stuff.

Anyhoo, don't forget to send me my mic!
:wink:

Brian Brock
buyin' a studio
Posts: 875
Joined: Wed May 21, 2003 2:50 pm
Location: Laveen, AZ
Contact:

Post by Brian Brock » Fri Dec 02, 2005 5:19 pm

Is this something that was in the e-zine? How can I get back on the list? For some reason I haven't got the most recent one, it seems.

b

TapeOpAJ
TapeOp Admin
TapeOp Admin
Posts: 41
Joined: Thu May 01, 2003 11:53 am
Location: Sacramento, CA
Contact:

Post by TapeOpAJ » Fri Dec 02, 2005 6:01 pm

Hey Brian, I just checked your email address, looks like you should receive one soon, emailing everyone takes about 5 hours and they are still going out.

User avatar
Girl Toes
carpal tunnel
Posts: 1598
Joined: Thu Apr 08, 2004 2:06 pm
Location: In A Turkey Sandwich
Contact:

Post by Girl Toes » Fri Dec 02, 2005 10:25 pm

What survey is this we speak of? I've looked on tapeop.com, didn't see it.

drumsound
zen recordist
Posts: 6717
Joined: Tue Jun 01, 2004 10:30 pm
Location: Bloomington IL
Contact:

Post by drumsound » Sat Dec 03, 2005 10:43 am

The anual readers survey was part of the e-'zine that hit my email Friday.

TapeOpAJ
TapeOp Admin
TapeOp Admin
Posts: 41
Joined: Thu May 01, 2003 11:53 am
Location: Sacramento, CA
Contact:

Post by TapeOpAJ » Tue Dec 13, 2005 12:01 am

Hey, to the last poster: thanks much for the heads up on the error you received, I removed the post because it contained the url to the survey, which was meant for readers of our ezine only.

Angie
gettin' sounds
Posts: 116
Joined: Sun May 11, 2003 6:37 am
Location: Colorado - Formerly Illinois
Contact:

Post by Angie » Fri Dec 16, 2005 11:46 am

drumsound wrote: I assume the set up thinks if you say both you can't answer none or neither to the computer stuff.

Anyhoo, don't forget to send me my mic!
:wink:
I must be getting the error for similar responses. I answered digital and neither on the software cause SAWStudio is not listed. Actually there are a few DAW apps that aren't on the list.

So, maybe another email could go out when this is fixed so everyone has a fair chance.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest